Virva-Mari ja Antti ehdolla eduskuntaan! Käytä ääntäsi 14.4.2019

2022-09-11T15:04:09+03:0018.03.2019|Ajankohtaista|

Antti Salonen 191

Antille voit antaa vaaleissa äänesi numerolla 191

Olen vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaana Pirkanmaan vaalipiiristä. Toimin päätoimisena pääluottamusmiehenä Sandvikin Tampereen tehtaalla. Kallioporauslaitteita valmistavassa tehtaassa pääluottamusmiehenä toimiminen avaa näköalapaikan Suomalaiseen koneenrakennuksen ja vientiteollisuuden ytimeen. Työmarkkinakenttä ja työkulttuuri ovat tulleet tutuksi myös luottamustoimissa. Olen toiminut niin entisen Metallityöväen Liiton ja nykyisen Teollisuusliito ry:n hallituksen jäsenenä, kuin Tampereen Teollisuustyöväen Ammattiosasto ry:n puheenjohtajana. Toimin myös Tampereen kaupungin varavaltuutettuna ja rakennus ja ympäristöjaoston jäsenenä, sekä työelämän kansanopisto Murikan johtokunnan jäsenenä.
Toimintaani ohjaavat työväenaatteen arvot ja oikeudenmukaisuus. Haluan toteuttaa tavoitteellista päätöksentekoa, joka tuo lisäarvoa edustamieni ihmisten elämään. Uskon, että näistä arvoista ja aatteesta nousevalla politiikalla voidaan synnyttää tasapainoinen yhteiskunta, jonka jokaisella jäsenellä on sosiaalinen ja taloudellinen turva.
Ammattiyhdistysliikkeen kannalta vaaleissa tärkeintä on antaa viesti siitä, että valtakunnallisen politiikan nykymeininki ei käy. Nykyhallitus on liittoutunut työnantajien kanssa tarkoituksenaan heikentää ammattiyhdistysliikettä.
Lisää ajatuksia löydät kotisivuiltani www.helppomuistaa.fi Ilmoittaudu mukaan tukiryhmään sähköpostilla: helpompi.muistaa@gmail.com
Todellista eduskuntavaalikampanjaa ei valitettavasti voi tehdä ilman taloudellisia resursseja. Tästä syystä käännyn teidän puoleenne. Voitte tukea kampanjaani sopivaksi katsomallanne summalla. Kampanjalahjoituksen voi tehdä tilille FI26 1555 3000 1109 41

 

 

 

 

Virva-Mari Rask 189

Virva-Marille voit antaa äänesi vaaleissa numerolla 189

Tuleva vuosi tuo mukanaan tärkeät eduskuntavaalit. Viime vuodet ovat koetelleet kaikkein eniten pieni- ja keskituloisia ja kurittaneet työläisiä sekä vaikeuttaneet luottamusta tulevaan. Metson Mineralsin lakkoportilla seistessäni tein lopullisen päätöksen ehdokkaaksi ryhtymisestä. Haluan jatkaa edellisen vaalikamppailun työtä, sillä 838 ääntä ensikertalaisena antoi uskoa tämän työn tekemiseen.
Tästä syystä pyydän avustusta vaalityöhön. Kaikki apu on tervetullutta, ei niin pientä avustusta etteikö siitä iloa olisi. Lämpimästi kiittäen.
Kunnia olla mukana tekemässä yhdenvertaisempaa tulevaisuutta.
Nimeni löytyy vasemmiston listalta.
Lisätietoja: Poliitikkosivustoni Facebook
Kotisivut www.virvamari.fi päivittyvät vielä.

Terveisin:
Virva-Mari Rask, 40, koneenasentaja. Nelilapsisen uusioperheen aikuinen Tampereelta.
0445061278

Luottamustoimet:
 Varavaltuutettu
 TVA Oy, hallituksen jäsen
 Teollisuusliiton hallituksen 2.varajäsen
 Teollisuusliiton koulutusjaoston varapuheenjohtaja
 Tampereen Teollisuustyöväen ammattiosasto ry, hallituksen jäsen ja opintosihteeri

Ystävällisin terveisin:
Virva-Mari Rask
Tulli, Tampere

0445061278

 

Go to Top