Uusi Vuosi 2020 – Uusi Puheenjohtaja Hämeen Vaikuttajille!

2022-09-11T15:03:01+03:0002.01.2020|Ajankohtaista|

Kuten aiemmin jo kerroimme, vuosikokouksessa valitsimme Hämeen ryhmällemme uudeksi puheenjohtajaksi Tommi Vanhalan. Heti vuoden aluksi Tommi kertoo hieman itsestään:

Olen 41vuotias kahden pojan isä Lahdesta. Työskentelen SOE Busproduction Finlandilla eli ”Scanian bussitehtaalla”. Tehtäviin kuuluu auditointi ja pääluottamusmiestehtävät. Työsuhteeni on kestänyt 20 vuotta. Vapaa-ajalla heittelen frisbeetä kuntoilumielessä.

Sinut valittiin vetämään Hämeen alueen Vaikuttajaryhmää, kerro vähän ajatuksia siitä tehtävästä?

Olen ollut ryhmässä jo toistakymmentä vuotta mukana. Välillä olin pari vuotta taloudenhoitajana, mutta ao23:sen taloudenhoitajatehtävät kun tuli minun hoidettavaksi halusin luopua alueryhmän th:n tehtävistä mutta jatkoin ryhmässä muuten. Olen seurannut välillä hyvinkin läheltä edeltäjän Juha Ulmasen tekemistä ja sitä kautta uskon saavani myös tukea jos tulee ”vaikeita” haasteita. Vaikuttajaryhmässä on tällä hetkellä mielestäni menossa hyvä tekemisen meininki ja siksi odotan tulevaa mielenkiinnolla.

Työmarkkinasyksy venyi talveen, mitkä ovat mietteet tästä kierroksesta?

Lopullista neuvottelutulosta odotan kyllä mielenkiinnolla. Mielestäni nyt käydään yhtä tärkeimmästä neuvottelukierroksesta, koska tuleva sopimus tulee linjaamaan mielestäni suurelta osin koko liiton tulevaisuuden.

Mitä haluaisit viestittää näin lopuksi Hämeen Teollisuusliittolaisille?

Yksinään puskeminen on turhauttavaa, joten tehdään yhdessä Hämeessä meidän näköistä edunvalvontaa ja vaikutetaan sitä kautta liiton hallitukseen ja tuleviin päätöksiin. Kaikki ketkä kokee halun vaikuttaa ja tehdä asioille jotain tervetuloa mukaan toimintaan.

Tommille voi lähettää postia osoitteeseen: tommivanhala(at)gmail.com

Go to Top