Tule mukaan Vasemmistoristeilylle 18.-19. elokuuta!

2022-09-13T12:49:01+03:0016.06.2018|Ajankohtaista|

Tule koko perheen voimin Vasemmistoliiton syysristeilylle 18.-19.8.2018 Silja Europa -laivalle.

Nyt voit varata paikkasi vuoden mukavimmalle matkalle! Vasemmistoristeilyllä tapaat Vasemmiston kansanedustajia ja puoluejohtoa, vasemmistolaisen ay-liikkeen johtoa, osallistut seminaareihin, laulat karaokea ja työväenlauluja yhdessä, näet huippuesiintyjiä, nautit lastenohjelmasta. Ja tietenkin: näet tuttuja ja tapaat uusia ystäviä monipuolisen viikonlopun aikana.

Matka alkaa Länsiterminaalista lauantaina 18. elokuuta, Tallinnassa on mahdollisuus maissa käyntiin sunnuntaina klo 8-12. Paluu Helsinkiin sunnuntaina 19.8. klo 16.

Risteilyn ohjelma valmistaa sinua tuleviin vaalikoitoksiin ja sisältää myös rentoa yhdessäoloa sekä huippuesiintyjiä. Esiintymässä muun muassa Paleface, Kengurumeininki ja Jonna Pirttijoki.

>> Katso tästä koko risteilyohjelma

Teollisuuden Vaikuttajat tukee aktiiviensa osallistumista risteilylle maksamalla risteilyn hyttihinnasta 50 eur/hlö (matkatoimisto vähentää laskusta 50 euroa, koodi ”Teollisuuden Vaikuttajat ja jäsennumero”). Tukea ei makseta ruokailujen eikä muiden lisäpalveluiden osuudesta. Tukea saa 300 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tuen saanti edellyttää, että osallistuja ei saa tukea risteilyyn osallistumiseen mistään muualta.

Varaa lippusi ja tule tekemään vaalivoittoa!

>> Lataa tästä lisätietoja ja Teollisuuden Vaikuttajien ilmoittautumisohjeet

Go to Top