Teollisuuden Vaikuttajien toimitsijaryhmä vahvistui uusilla toimitsijoilla

2022-09-13T12:49:03+03:0023.03.2018|Ajankohtaista|

Teollisuusliiton hallitus päätti tänään palkata Teollisuusliittoon yhdeksän uutta työntekijää, joista viisi tulee toimimaan Teollisuuden Vaikuttajissa.

Aluetoimitsijaksi Oulun aluetoimistoon valittiin Sami Nyman, 44. Tällä hetkellä SSAB:n Raahen terästehtaalla työskentelevä Nyman on toiminut mm. varapääluottamusmiehenä ja ammattiosaston puheenjohtajana.

Aluetoimitsijaksi Keski-Suomen aluetoimistoon valittiin Jani Väisänen, 48. Tällä hetkellä Metsä Woodin Suolahden vaneritehtaalla työskentelevä Väisänen on toiminut mm. pääluottamusmiehenä, ammattiosaston puheenjohtajana, Puuliiton hallituksen jäsenenä ja Teollisuusliiton valtuuston 1. varapuheenjohtajana.

Aluetoimitsijaksi Hämeen aluetoimistoon valittiin Mikko Virolainen, 44. Tällä hetkellä TKM TTT Finlandin Akaan tehtaalla työskentelevä Virolainen on toiminut mm. pääluottamusmiehenä, ammattiosaston puheenjohtajana ja Metallin Vaikuttajien valtuustoryhmän varapuheenjohtajana.

Erityisalojen sektorin sopimusasiantuntijaksi valittiin Martti Paavilainen, 33. Tällä hetkellä AGAn Riihimäen tehtaalla työskentelevä Paavilainen on toiminut mm. pääluottamusmiehenä, ammattiosaston puheenjohtajana ja EWC-edustajana.

Yhteiskuntasuhteiden yksikköön viestintäasiantuntijaksi valittiin Veli-Matti Kauppinen, 44. Tällä hetkellä SAK:n Turun alue- ja järjestöasiantuntija työskentelevä Kauppinen on aiemmin työskennellyt mm. Metalliliiton koulutusyksikössä ja tutkimusyksikössä osallistuen myös ulkoisen viestinnän tehtäviin sekä suunnittelijana Varsinais-Suomen liitossa.

Go to Top