Teollisuuden Vaikuttajien tavoiteohjelma julkaistu – lue ja osallistu slogan-kilpailuun!

2022-09-13T12:48:48+03:0002.10.2021|Ajankohtaista|

Teollisuuden Vaikuttajat julkaisi tänään tavoiteohjelmansa kohti Teollisuusliiton ensimmäistä liittokokousta, joka pidetään keväällä 2023. Tavoiteohjelman julkaisu on osa Vaikuttaja-päiviä, jotka ovat keränneet yli 250 Teollisuuden Vaikuttajaa joka puolelta Suomea täksi viikonlopuksi Tampereelle hotelli Rosendahliin.

Tavoiteohjelman julkaisun pohjalta Teollisuuden Vaikuttajat julisti slogan-kilpailun, jonka perusteella Teollisuuden Vaikuttajille valitaan vaalislogan eli iskulause vuoden 2023 liittokokousvaalien vaalikampanjaan. Slogan-kilpailu jatkuu 30.10. asti, ja osallistujien kesken arvotaan Teollisuuden Vaikuttajien tuotepaketteja.

Teollisuuden Vaikuttajien tavoiteohjelma jakaantuu kahdeksaan osioon, jotka käsittelevät Teollisuuden Vaikuttajien linjaa ja tavoitteita ammattiliiton yhteiskunnallisesta merkityksestä, työn muutoksesta, työehdoista, palkkapolitiikasta, työajasta, työympäristöstä ja työsuojelusta, sosiaalipoliittisista linjauksista sekä kestävästä teollisuuspolitiikasta.

– Teollisuuden Vaikuttajien tavoiteohjelman synty on ollut varmastikin osallistavin prosessi, mitä Teollisuusliiton ja sen synnyttäneiden liittojen jäsenet ovat kokeneet. Tavoiteohjelmaa on ideoitu, kerätty, valikoitu ja hiottu kaikilla liiton tasoilla alueiden aktiiveista liiton henkilökuntaan, hallitukseen ja valtuustoon. Tämä on todellakin jäsenten tavoiteohjelma, Teollisuuden Vaikuttajien ryhmänvetäjä Turja Lehtonen sanoo.

Tavoiteohjelman ja slogan-kilpailun julkistamisen lisäksi Vaikuttaja-päivien ohjelmassa on muun muassa valtiovallan, ryhmän johdon ja SAK:n terveiset, erilaisia työpajoja, liittokokousvaaleihin valmistautumista kampanjointikokemusten ja vaalityökoulutuksen avulla, alueiden ja nuorten tapaamisia sekä rentoa illanviettoa hyvässä seurassa. Lauantaina paikalla on esiintymässä myös yksi maamme suosituimmista artisteista, Paleface.

>> Lue tavoiteohjelma tästä (PDF)

>> Osallistu slogan-kilpailuun tästä

Lisätietoja: Turja Lehtonen, Teollisuuden Vaikuttajien ryhmänvetäjä, p. 0400 535 616

Teollisuuden Vaikuttajat on Teollisuusliiton vasemmiston ja sitoutumattomien vaaliliitto, joka toimii jäsenten edunvalvonnan parantamiseksi ja tasavertaisen yhteiskunnan edistämiseksi.

Go to Top