Uusi Vaikuttaja valittu SAKKI ry:n hallitukseen

2022-09-11T15:04:04+03:0005.11.2020|Ajankohtaista|

Tamperelainen Krista Tuominen osallistui Nastolassa lokakuun alkupuolella pidettyyn Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:n liittokokoukseen.

Hän oli edustajana ensimmäistä kertaa ja tuli valituksi hallitukseen kaudelle 2020-2022.

Krista haluaa korostaa ammatillisen koulutuksen tärkeyttä ja arvoa. Hän toivoo myös, että opiskelijoiden asemaa yhteiskunnassa saataisiin parannettua. Nyt opiskelijoita heitellään miten sattuu ja heidän eduistaan voi aina leikata. Opiskelijat ovat tulevaisuuden ammattilaisia, eikä nuorten hyvinvoinnista tai ammattitaidosta tulisi tinkiä. Myös oletus amiksista on edelleen paikoittain ala-arvoinen.

Krista on 23-vuotias ja opiskelee metsuri-metsäpalvelujen tuottajaksi Hämeen ammatti-instituutissa. Opiskelun ohessa hän työskentelee väliaikaisesti siivoojana. Vapaa-ajalla hän harrastaa improteatteria ja soittaa kitaraa, musiikki on olennainen osa päivittäistä elämää.

Teollisuuden Vaikuttajien toimintaan mukaan Krista tuli keväällä Saunalautta -tapahtuman kautta. Kiinnostus vaikuttamiseen ja ay-toimintaan on syntynyt vajaan parin vuoden sisällä ja kasvaa koko ajan.

Go to Top