Teollisuuden Vaikuttajien kannatus 35,7 – Turja Lehtonen: ”Hieno vaalitulos yhteisellä työllä”

2023-03-31T18:57:31+03:0031.03.2023|Ajankohtaista|

Teollisuusliiton historian ensimmäiset liittokokousvaalit on käyty.

– Olen erittäin tyytyväinen äänestysprosenttiin 43,2, joka osoittaa jäsenistön kiinnostuksen liiton päätöksentekoon. Tämä on myös selkeä viesti Etelärantaan ja laajemminkin yrittäjille, Teollisuusliiton 1. varapuheenjohtaja ja Teollisuuden Vaikuttajien ryhmänvetäjä Turja Lehtonen sanoo.

Teollisuuden Vaikuttajien vaaliliitto sai 35,7 prosenttia annetuista äänistä. Alustavien tietojen mukaan tämä tarkoittaisi Teollisuuden Vaikuttajille 153 edustajaa Teollisuusliiton toukokuun liittokokoukseen.

– Tähän tulokseen voi olla tyytyväinen. Ehdokkaamme panostivat vaalityöhön ihailtavalla tavalla, Lehtonen painottaa.

– Teollisuuden Vaikuttajat saavutti enemmistöaseman Pirkanmaan ja Oulun teknologiateollisuuden ja teknisen huollon ja kunnossapidon vaalipiireissä. Samoin voitimme kaivosalan, puusepänteollisuuden, kumiteollisuuden, metsäalan ja taimitarha-alan sekä puutarha-, viher- ja ympäristörakentamisalan vaalipiireissä, hän iloitsee.

Lehtosen mukaan Teollisuuden Vaikuttajien ehdokkaat ja aktiivit ovat tehneet vaalityötä aktiivisesti ja suurella sydämellä. He ovat työpaikoillaan ja ammattiosastoissaan nostaneet keskustelua Teollisuusliiton tulevaisuuden tärkeistä kysymyksistä.

– Tämä tulos on selkeä osoitus myös siitä, että viestillämme on ollut kysyntää työpaikoilla. Haluan välittää lämpimät kiitokset kaikille vaalityöhön osallistuneille ja luonnollisesti onnittelut läpimenneille ehdokkaille, Lehtonen sanoo.

Lehtonen on vakuuttunut siitä, että Teollisuuden Vaikuttajien sanoma kuuluu myös Tampereella liittokokouksessa, ja että Vaikuttajat saavat myös hyviä edustajia liiton hallintoelimiin.

– Yhdessä työstetyt vaaliteemat, työpaikoilla käydyt keskustelut ja liittokokoukselle tehdyt esitykset kehittävät Teollisuusliittoa eteenpäin.

Lisätietoja: Turja Lehtonen, p. 0400 535 616

Go to Top