Sauvolainen ja Päivärinta Teollisuuden Vaikuttajien valtuustoryhmän johtoon

2022-09-13T12:40:21+03:0030.05.2022|Ajankohtaista|

Kemiläinen Tommi Sauvolainen on valittu Teollisuusliiton valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi ja Teollisuuden Vaikuttajien valtuustoryhmän puheenjohtajaksi. Teollisuuden Vaikuttajien valtuustoryhmä oli koolla Teollisuusliiton valtuuston kevätkokouksen yhteydessä Helsingissä tänään maanantaina 30. toukokuuta.

Tommi Sauvolainen

Sauvolaisella on laaja kokemus ammattiyhdistysliikkeestä. Hän toimii tällä hetkellä Outokumpu Stainless Oy Tornion terästehtaan ja Outokumpu Chrome Oy Tornion tehtaan pääluottamusmiehenä. Sauvolaisella on myös pitkä historia Tornion teollisuustyöväen ammattiosasto 81:n toiminnasta ja työpaikan muista luottamustehtävistä.

– Haluan pitää kaikkien työntekijöiden puolta. Haluan omalta osaltani varmistaa, että Teollisuusliitto tekee työtä jäsenlähtöisesti, Sauvolainen sanoo.

Vaihdos tapahtui Teollisuusliiton valtuuston edellisen 1. varapuheenjohtajan Jouni Larmin siirryttyä liiton palvelukseen Kuopion aluekeskukseen.

Teollisuuden Vaikuttajien valtuustoryhmän varapuheenjohtajaksi valittiin Nina Päivärinta Lahdesta. Hän työskentelee Isku Interior Oy:ssa Lahdessa. Päivärinta toimii Teollisuusliiton Iskun ammattiosasto 709:n puheenjohtajana ja työhuonekunnan yhdyshenkilönä.

Nina Päivärinta

– Toivotamme ryhmänä Tommille ja Ninalle lämpimästi onnea uusiin ja haastaviin tehtäviin. Heidän kokemuksensa ja osaamisensa on monipuolinen, toteaa Teollisuuden Vaikuttajien ryhmänvetäjä Turja Lehtonen.

Go to Top