Lauri Kalanti – Sekalaista seurakuntaa

2023-03-22T14:14:33+02:0022.03.2023|Ajankohtaista|

Liityin ammattiliittoon vuonna 2008 silloisen pääluottamusmiehen suostuttelemana. Tämän yli kymmenvuotisen taipaleeni aikana on minulta usein kysytty: ”Miksi Vaikuttajat?”

Liiton toiminnassa mukana olo on ollut omien asioitteni ajamista ja kukapa olisi asioitani parempi ajamaan kuin minä itse? Jäsenlähtöisyys, osallistaminen ja se kuuluisa kentän ääni on ja pitäisi olla liiton toiminnan perusta. Ketään ei käännytetä vääränlaisten mielipiteiden takia, vaan jokaisen ääni on yhtä arvokas.

Mukaan Vaikuttajiin mahtuu monen sorttista kulkijaa ja se tämän porukan vahvuus onkin. Näitä hommia tehdään meille itsellemme, kaikkien yhteiseksi eduksi. Ei pitäisi olla koskaan niin oikeassa, ettei voisi toisinaan olla väärässä ja onneksi ryhmä, kuten liiton jäsenistökin on moniäänistä. Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta onneksi saman henkisessä porukassa kompromissit näkökantojen välillä ovat löytyneet.

Kenenkään ei myöskään tarvitse jäädä yksin hakkaamaan päätään seinään ongelmiensa kanssa, vaan ohjeita ja kuuntelevia olkapäitä on runsaasti tarjolla. Tästä sekalaisesta seurakunnasta kuoriutuu esiin se todellinen jäsenistön ääni ja tahto.

Siksi Vaikuttajat.

-Lauri Kalanti, ehdolla Teollisuusliiton liittokokousvaaleissa vaalipiirissä 2, numerolla 63

Go to Top