Turussa Vaikuttajien Varsinais-Suomi-Satakunnan ryhmä kokoontui

Lauantaina 27.2.2016 kokoontui Varsinais-Suomi-Satakunnan ryhmä Turun Messukeskukseen ennen varsinaista Aluejärjestön kokousta. Kokous valitsi alueen ryhmän vetäjäksi Jari-Matti Välkkysen, joka valittiin myös Aluejärjestön sihteeriksi.

Vaalityö on lähtenyt hyvin käyntiin. Niin Varsinais-Suomessa kuin Satakunnassakin vaaliliitollamme on hyvät ehdokkaat. Monet ovat työpaikkojensa luottamustehtävissä ja eläkeläiset pitkän luottamustyön  tehneitä.  Nyt on jokaisen ehdokkaan aika tuoda itseään tunnetuksi ja tukiryhmän auttaa mainostamisessa.

Ajankohtaisista asioista oli Liitosta kertomassa sopimusasiantuntija, ryhmämme vetäjä Turja Lehtonen. Yhteiskuntasopimuksen neuvottelut olivat vielä lauantaina kesken mutta vakavaa viestiä annettiin neuvottelijoille työelämän heikennysten torjumiseksi.