Metalli 49:n kannanotto: Valtion omistama Posti ahneiden kapitalistien talutushihnassa

Valtion omistama Posti ahneiden kapitalistien talutushihnassa!

 

Elinkeinoelämän Keskusliiton kalmankylmä sekä pohjattoman ahne koura ylettyy pitkälle. Postin duunareihin kohdistuva raaka leikkauslista muistuttaa tyyliltään ja sisällöltään lähes identtiseltä hallituksen pakkolakilistalta, joka on jo todettu olevan peräisin EK:n saatanallista säkeistä.

 

Nämä suunnitellut heikennykset leikkaavat toteutuessaan jopa 30 % työntekijöiden ansioita. Posti rekrytoidessaan vuokratyövoimaa mahdollista lakkoa ennakoiden, rikkoo räikeästi työntekijöiden perustuslaillista lakko-oikeutta. Postin näiden toimien ainoa päämäärä on murtaa yhteinen rintama työehtosopimusneuvotteluissa.

 

Turun Metalli 49 tukee Posti- ja logistiikka-alan unionin jäseniä taistelussa riistäjiä kohtaan!

Lisätietoja: puheenjohtaja Antero Palomäki 040- 701 86 57