Juha-Matti Nykänen: Pätkätyöt tuovat suurta epävarmuutta

Olen ollut liittokokous vaaleissa ehdolla ensimmäistä kertaa vuonna 2004. Tämän jälkeen olen ollut jokaisessa liittokokousvaalissa ehdolla. Kokoukseenkin olen saanut osallistua valittuna edustajana. Tämä on nyt siis neljäs kerta kun osallistun tähän liiton päättävimmän elimen valintaprosessiin. Norpella toimin osaston luottamusmiehenä, aikaisemmin toimin usean vuoden pääluottamusmiehenä, työhuonekunnassamme toimin puheenjohtajana. Norpella olen työskennellyt yhteensä 26 vuotta joten työelämäkysymykset ovat olleet lähellä pitkään ja työpaikan asioista minulla on kattava näkemys.

Tärkeinä kysymyksinä edunvalvonnassa näen etenkin vuokratyöasiat sekä 0-työsopimkset. Pätkätyöt ovat ongelma monessa paikassa ja herkästi lipsutaan  jaksottamiseen. Työstä pitää saada kunnon palkka ja työn epävarmuus tulee minimoida. Palkka-ale saa pikku hiljaa loppumaan!

JUHA-MATTI NYKÄNEN
AO. 86
LUOTTAMUSMIES
TYÖHUONEKUNNAN PJ

LIITTOKOKOUSVAALIEHDOKAS #89