Vaikuttajia joukkovoima mielenosoituksessa

Pirkanmaalaisia Me12792131_1056609937713545_9029285764660334257_otallin Vaikuttajia oli mukana lauantaina Helsingissä järjestetyssä joukkovoima mielenosoituksessa. Joukkovoima mielenosoitus kritisoi hallituksen leikkauspolitiikkaa. Kysyimme Emmiltä ja Antilta mikä sai heidät lähtemään mukaan.

 

 

 

 

Metalli7:n Emmi Liinalaakso joukkovoima mielenosoituksessa.

Metalli7:n Emmi Liinalaakso joukkovoima mielenosoituksessa.

 

Lähdin mukaan mielenosoitukseen koska haluan olla kaikin voimin vaikuttamassa siihen että hallituksen hullutukset saadaan loppumaan. Kylttini teksti viesti on yhtä absurdi kuin hallituksen toimet ja lisäksi halusin herätellä päättäjissä ajatuksia siitä, miten eri tavoin voi maatamme johtaa. Ei ole pakko leikata ja kyykyttää kansalaisia. Vähän niinkuin että hävetkää senkin kekkeruusit! Lisäksi mielenosoituksissa on mahtava tunnelma ja nytkin sain yhteiskuljetusbussissa jutella uusien tuttavuuksien kanssa mm. politiikasta, filosofiasta ja historiasta. Emmi Liinalaakso. 

 

 

 

antti.

Antti Maijala Toijalasta. AO 169. Kuva Mikko Virolainen.

 

 

Jos vain pääsen, tulen osallistumaan jokaiseen mielenosoitukseen, joka vastustaa hallituksen leikkauspolitiikkaa. Ei näillä keinoilla Suomen taloutta nosteta. Duunarin selkänahkaa on kiristetty koko ajan, ilman että näihin ”talkoisiin” osallistuu rikkain yhteiskuntaluokka. Missä on oikeudenmukaisuus? Hallituksen tyhjiin lupauksiin ei voi uskoa! Antti Maijala