Duunarin ääni hukassa?

Vuosi on taas kerran vaihtunut ja eduskuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Julkisuudessa on tehty kaikenlaisia pelinavauksia. Monelta taholta on vaadittu palkansaajaa osallistumaan talkoisiin suomen puolesta antamalla vähästään, useimmin ne on niitä samoja tahoja, jotka yrittävät viimeiseen asti suunnitella asian niin, etteivät itse osallistu näihin talkoisiin. Erilaisin keinoin vältytään veroilta ja maksuilta ja sitten todetaan, ettei pääomalla ole isänmaata. Tuntuu että näille isänmaakin on keino huijata muita ja kartuttaa omia voittojaan, mitä sitten juhlitaan muiden menestyjien kanssa kuohuviinilasi nenän alla joulukuun alussa.

Vanha totuus on, että voittajan on helppo hymyillä, eikä tämä toisten työstä elantonsa saavien joukon voittokulku hyydy ellei sitten duunarit ryhdistäydy. Yksi tärkeimpiä tapoja vaikuttaa palkansaajien asioihin on se, että meillä on työelämän vaikuttajia eduskunnassa. Sellaisia, jotka ymmärtävät tämän päivän elämää. Virva-Mari Rask on sellainen. Hän on Metallin Pirkanmaan Vaikuttajien ehdokas eduskuntavaaleissa, osaava, energinen ja lujatahtoinen nainen. Minun ehdokkaani.

 

Mikko Virolainen

Pirkanmaan Metallin Vaikuttajien puheenjohtaja

Metallin Liittovaltuuston jäsen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.