Johanna Helminen SAK:n Hämeen aluetoimikunnan varapuheenjohtajaksi

SAK:n Hämeen aluetoimikunta piti järjestäytymiskokouksensa Teamsin kautta lauantaina 20.2.21 Kokousta alusti työehtoasiantuntija Karoliina Huovila SAK:sta kertoen paikallisesta sopimisesta ja sitä käsittelevästä työryhmästä. Tämän jälkeen kokouksessa keskusteltiin kuntavaaleista ja niiden merkityksestä duunareille SAK:n yhteyspäällikkö Harri Järvisen johdolla.

Kokouksen varsinaisessa järjestäytymisosuudessa varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Hämeen Vaikuttajien Johanna Helminen Jokioisten ao 2:sta

Kokouksessa käytiin lävitse toimintasuunnitelma ja paikallisjärjestöjen tapahtumia ja toimintaa.Todettiin että koronavirus haastaa miettimään uusia toimintatapoja jotka varmasti jäävät osaltaan elämään viruksen jälkeenkin.