Ihalainen kaivosalan vastaavaksi, Kola jalometallialalle, Hiltunen auttamaan nuoria

Teollisuusliiton hallitus ja Metallin Vaikuttajien hallitusryhmä tekivät tänään nimityksiä.

Sopimusasiantuntija Terho Ihalainen on nimitetty Teollisuusliiton kaivosalan vastaavaksi toimitsijaksi. Ihalaisen kanssa kaivosalan asioita hoitaa sopimusasiantuntija Janne Heinimäki (sd.). Ihalainen on samalla myös Metallin Vaikuttajien uusi kaivosalan vaalipiirivastaava.

– Meillä on ollut pitkäaikainen tavoite, että sopimusalavastaavien joukkoon saadaan edustusta myös Vaikuttajaryhmästä. Terho nauttii laajaa luottamusta kaivosmiesten keskuudessa, kuvailee Metallin Vaikuttajien ryhmänvetäjä, Teollisuusliiton 1. varapuheenjohtaja Turja Lehtonen.

Sopimusasiantuntija Sari Kola on nimitetty Teollisuusliiton jalometallialan toimitsijaksi. Kola osallistuu jalometallialan sopimusalan neuvotteluihin yhdessä sopimusalavastaava Kari Hyytiän (sd.) kanssa. Kola on samalla myös Metallin Vaikuttajien uusi jalometallialan vaalipiirivastaava.

Sopimusasiantuntija Jukka-Pekka Hiltunen on nimitetty Metallin Vaikuttajien nuorten toiminnan vastaavaksi.

– Tämä on ollut pitkä prosessi, joka saatiin nyt maaliin. Tämä on osoitus poliittisen prosessin toimivuudesta, ryhmänvetäjä Lehtonen kommentoi nimityksiä.

>> Katso tästä kaikki Metallin Vaikuttajien vaalipiirivastaavat ja yhteyshenkilöt