Metallin Vaikuttajanuoret: Lisää liksaa! – allekirjoita vetoomus

Teollisuuden palkansaajien ostovoima on laskenut vuodesta 2010 alkaen. Nyt meidän työntekijöiden osuus talkoista alkaa olla kohtuuttoman suuri, kiky-sopimuksia ja maltillisia korotuksia vuodesta toiseen. Meidän tuotannon tekijöiden on korkea aika saada osuus myös alkaneesta kasvusta. Yritysten voittoja tulee suunnata osinkojen ohella myös palkkapusseihin. Yhteiskunta tarvitsee korkeampia palkkoja, jotta kotimainen kysyntä voi tukea talouskasvua ja verokertymä kasvaa samalla. Tarvitsemme talouteen positiivisen kierteen asianmukaisten palkkojen ja haittakorvausten muodossa. Nollasopimusten aika on ohi.

Allekirjoita tämä Metallin Vaikuttajanuorten vetoomus Teollisuusliiton johdolle. Palkankorotuksista ei tule luopua, edes veronalennusten varjolla. Kilpailijamaissamme on lähdetty korottamaan palkkoja ja tilauskanta on vahva. Vaadimme työnantajaa maksamaan reilun korvauksen tuloksesta myös niille, jotka sen työllään käytännössä mahdollistavat. Syksyn tes-neuvotteluiden tuloksena on oltava kunnollinen palkankorotus.

>> Allekirjoita vetoomus tästä

>> Lataa tästä tulostettava lomake ja kerää nimiä vetoomukseen

Lisätietoja:

Antti Maijala
Metallin Vaikuttajanuoret, puheenjohtaja
p. 044 518 9935
anttimaijala83(at)gmail.com

Erika Andersson
Nuoret Metallin Vaikuttajat ry, puheenjohtaja
p. 040 561 2158
erika.mikaela.andersson(at)gmail.com