Kari Uotila ja Jari Myllykoski: Vielä ehdit kuntavaaliehdokkaaksi!

Seuraavat kuntavaalit ovat tärkeässä roolissa siinä, millaiset ovat tulevaisuuden metallimiesten ja -naisten perheiden palvelut. Sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät jatkossa maakuntien vastuulle, mutta varhaiskasvatus, esiopetus ja koulutuksen resurssit ovat jatkossakin kunnanvaltuuston asioita.

Jos esimerkiksi vanhemmat ovat vuorotyössä, ovat perheen tarpeet päivähoidon järjestelyille erilaisia kuin päivätyössä. Parhaiten tällaiset tilanteet ymmärtää sellainen päättäjä, joka on itse vuorotyössä. Siksi palkansaajan kannattaa ajaa omia asioitaan itse myös kunnallisessa päätöksenteossa – silloin voi olla varma, että oma ääni kuuluu.

Tämän hallituksen toimet, kuten päivähoito-oikeuden rajoittaminen, osoittavat, että nyt jos koskaan on kunnissa uskallettava käyttää omaa päätä. Kunta voi järjestää tasa-arvoiset ja hyvät palvelut kaikille – mutta se edellyttää, että kuntapäättäjien enemmistö niin tahtoo.

Vasemmistoliitto tarvitsee uusia ehdokkaita tekemään tasa-arvoista ja oikeudenmukaista kuntaa. Mitä enemmän meillä on ehdokkaita, sitä paremman vaalituloksen saamme. Hyvällä vaalituloksella voimme huolehtia siitä, että myös työttömien lapset saavat päiväkodissa aamupalaa ja lapsiperheiden palveluihin panostetaan. Kuntapäättäjän ei tarvitse olla kokenut ammattipoliitikko – halu perehtyä asioihin ja tehdä työtä turvallisen tulevaisuuden eteen riittävät pitkälle.

Lue lisää ehdokkuudesta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.2. täällä:

Ehdokkaaksi kuntavaaleihin


Toverillisin terveisin,

Kari Uotila
Vasemmistoliiton kansanedustaja
Espoon kaupunginvaltuutettu
Metalliliiton jäsen
Jari Myllykoski
Vasemmistoliiton kansanedustaja
Nakkilan kunnanvaltuutettu
Metalliliiton jäsen