Kutsu: Naisena ay-liikkeessä -seminaari 22.-23.4. Lohjalla

Naisena ay-liikkeessä – voimaa ja verkostoja yhteiseen työhön -seminaari pidetään 22.-23.4.2017 Kylpylähotelli Päiväkummussa Lohjalla.

Päivä on suunnattu ammattiliittojen aktiivinaisille: niin työpaikkojen luottamusmiehille, ammattiosastojen luottamushenkilöille, liittojen työntekijöille ja muissakin rooleissa liitoissa toimineille ja toimiville naisille.

Päivä on avoin kaikkien keskusjärjestöjen ja liittojen vasemmistolaisille aktiivinaisille.

Seminaari alkaa lauantaina 22.4. klo 12 lounaalla ja päättyy sunnuntaina 23.4. lounaaseen klo 13. Seminaarissa pohditaan työelämää ennen ja nyt, mietitään, miten palkkatasa-arvo voidaan saavuttaa, kuullaan kuulumiset EU-tason vaikutuksista työelämään, ja ennen kaikkea verkostoidutaan ja saadaan voimaa omaan tekemiseen naisena työelämässä.

Matkat korvataan halvimman kulkuneuvon mukaan (km-korvaus puolitetaan).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Minttu Sillanpää, minttu.sillanpaa(at)selry.fi, p. 044 348 2312.
ja maksujen vuoksi
Marjut Lumijärvi, marjut.lumijarvi(at)metalliliitto.fi, p. 020 77 41136