Vaikuttajanuorten Syyssempalot keräsi ennätysmäärän nuoria

Metallin Vaikuttajanuorten Syyssempalot vietettiin tänä vuonna pikkujoulutunnelmissa 15.-16. joulukuuta.

Metallin Vaikuttajien nuorisotoimikuntaryhmäläiset ottivat vetovastuun tapahtumasta ja järjestivät nuorille Helsingin Hakaniemessä koulutusta lauantaiaamupäivästä. Osallistujia tapahtumassa oli ennätykselliset 36, mikä antaa positiivisen kuvan Metallin Vaikuttajanuorten toiminnasta ja sen tulevaisuudesta.

Erika Andersson esitteli osallistujille nuorisotoimikuntaryhmän jäsenet ja ryhmän nuorisotoimintaa. Kari Mehtälä esitteli Vaikuttajien arvoja ja avasi ryhmän historiaa, joka oli hyvin mielenkiintoista. Kahvien jälkeen koulutus jatkui Ville Karin esitelmällä Metallin Vaikuttajien tiedotuksesta.

Tilaisuuden lopuksi Erno Välimäki ja Antti Salonen kertoivat vielä lyhyesti miten liiton hallinnon organisaatio toimii. Koulutuksen jälkeen lähdettiin hyvällä fiiliksellä kohti Tallinnaa. Sunnuntaina Tallinnassa nuorille järjestettiin vielä arpajaiset, minkä jälkeen valmistauduttiin kotimatkaan. Tapahtuma oli onnistunut ja kaikilla oli tunnelma korkealla. Metallin Vaikuttajanuoret kiittää osallistujia ja toivottaa kaikille hyvää joulua ja vaikuttavaa uutta vuotta!